Om Oss

Välkommen till Expo-Partner AB, ditt bästa val för att skapa utställningar som sticker ut. Vi är ett företag som har lång erfarenhet och hög kvalitet inom utställningsbranschen. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer och mål för ditt evenemang, oavsett om det är en mässa, en konferens, en lansering eller något annat.

Vi har ett team av kreativa och kompetenta medarbetare som kan ta hand om hela processen från början till slut. Vi kan planera, designa, bygga och montera utställningar som passar din budget, din stil och din budskap. Vi kan också erbjuda dig extra tjänster och produkter som gör din utställning ännu mer komplett och attraktiv.

Vi har tillgång till den senaste tekniken och de bästa materialen för att skapa utställningar som är moderna, funktionella och interaktiva. Vi har också ett stort nätverk av samarbetspartners och leverantörer som kan bidra med allt du behöver för att göra ditt evenemang till en succé.

Vi är inte bara duktiga på att skapa utställningar, utan också på att ta hand om dem under hela evenemanget. Vi erbjuder dig service och support dygnet runt för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att du är nöjd. Vi kan också ansvara för att demontera och transportera utställningen efter evenemanget.

Vi är ett team som brinner för att skapa utställningar som gör skillnad. Vi är lyhörda för dina önskemål och visioner, och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi är flexibla, engagerade och professionella i allt vi gör. Vi är Expo-Partner AB.

Hållbart miljötänk för en bättre framtid.

Ett bra samarbeta är lyckan till framgång.

Planering och utförande är A&O

Med virtuella hjälpmeddel sparar vi både kostnad och tid.

Sociala media

Är du intresserad av att se hur vi skapar fantastiska utställningar för våra kunder? Då ska du absolut följa oss på vår sociala media! Vi delar med oss av våra spännande och kreativa projekt, från idé till färdig monter. 

Du får se hur vi arbetar med design, konstruktion och installation av montrar som sticker ut och imponerar. Du får också ta del av våra expertråd om hur du kan göra din utställning mer attraktiv, effektiv och lönsam. 

Vi har också roliga och intressanta nyheter som du inte vill missa. Dessutom får du chansen att lära känna vårt härliga team och interagera med oss och andra följare. Så vad väntar du på? Följ oss idag och bli inspirerad av vår expo-kompetens! Vi lovar att du inte kommer att ångra dig!